2011. május 29., vasárnap

Üde, zöld, nyárias

A bogyók még a csajos hétvégénken készültek, a medál pedig még annál is korábban, csak sokáig összeállításra vártak. Eleinte nem voltam kibékülve a színeivel, de most már nagyon szeretem.



Patterns: Simone Helmig, Sabine Lippert, Michéle Talier.
Thank you!

2011. május 21., szombat

Minuetto's flower



Régóta listás volt.
Pattern: MinuettoBijoux. Thank you Gioia!

2011. május 15., vasárnap

Karkötők

Bár fűzögetek, de még mindig nem túl sok kedvvel, sajnos. Nem lábaltam még ki teljesen az alkotói válságból, de igyekszem. Azért megmutatom mi készült mostanság.


Lincoln Street bracelet (vagyis csak egy fél, mert nem akartam kétoldalasra fűzni), a Napsugaras szettemhez.
Pattern: Rachel Nelson-Smith, Seed Bead Fusion. Thank you!


Pulse karkötő, amelyet Mariposa mintája alapján kezdtem el (Danke schön!), aztán meg már mentem a saját fejem után, és végül még kicsit meg is "mandzsettásítottam" Dia ötlete által megihletve! :) Köszönöm!

2011. május 8., vasárnap

Türkiz-ezüst szett

Mostanában sajnos se időm, se kedvem nincs fűzni, legalábbis nem annyi, mint régebben, de ennek egyébként számos oka van.
Aztán valamelyik nap jött egy gondolat, aminek a vége ez a kis elem lett, amelyből apránként egy teljes szettet fűztem. :)





Saját ötlet, de ha valaki látott már valahol ilyet, szóljon!

2011. május 2., hétfő

Napsugaras szett

Van egy narancssárga nyári felsőm, amit nagyon szeretek és amihez már kétszer is fűztem ilyesmi kagylós nyakláncot, de mindkétszer elvándoroltak tőlem máshoz, amint elkészültek. :) Ezt a harmadikat már nem adom!
Szettesítettem fülivel és gyűrűvel (amihez az inspirációt még a hétvégénken kaptam a csajoktól, köszi!!) és folyamatban van már a karkötő is.




Saturn füli: Ann Benson.

Wave gyűrű: Cindy Pankopf, Bead & Button.

Thank you!